Met Profiel Groen bovenbouw bereid je je optimaal voor op het theorie- én praktijkdeel van het CSPE. Met veel aandacht voor de praktijk en veel houvast dankzij de duidelijke opbouw. Dit informatieboek bevat alle benodigde theorie voor de profielmodule Tussen productie en verkoop.
Het informatieboek van profielmodule 2, Tussen productie en verkoop, is bestemd voor vmbo-bb en vmbo-kb en bestaat uit drie hoofdstukken:
In hoofdstuk 1 leer je hoe je agrarische producten verwerkt. Je leert over nuttige en schadelijke micro-organismen en hygiëne. Je maakt kennis met verschillende conserveringstechnieken en leert kwaliteitsmetingen uitvoeren. Je ontdekt hoe je een gezonde maaltijd kunt bereiden en voedselverspilling kunt tegengaan. In hoofdstuk 2 leer je welke weg agrarische producten doorlopen tot ze bij de consument zijn. Je leert waarom en hoe je producten moet selecteren en ontdekt welke eisen worden gesteld aan verpakkingen voor de tussenhandel en de consument. Hoofdstuk 3 gaat in op het beheren van voorraden in groothandels en winkels. Je leert hoe je bestellingen aanneemt, orders verwerkt en klanten te woord staat.
Bij dit informatieboek is ook een werkboek met licentie verkrijgbaar. Wil je meer weten over de methode? Hier lees je meer over Profiel Groen bovenbouw.
Met Profiel Groen bovenbouw bereid je je optimaal voor op het theorie- én praktijkdeel van het CSPE. Met veel aandacht voor de praktijk en veel houvast dankzij de duidelijke opbouw. Dit informatieboek bevat alle benodigde theorie voor de profielmodule Tussen productie en verkoop.
Het informatieboek van profielmodule 2, Tussen productie en verkoop, is bestemd voor vmbo-bb en vmbo-kb en bestaat uit drie hoofdstukken:
In hoofdstuk 1 leer je hoe je agrarische producten verwerkt. Je leert over nuttige en schadelijke micro-organismen en hygiëne. Je maakt kennis met verschillende conserveringstechnieken en leert kwaliteitsmetingen uitvoeren. Je ontdekt hoe je een gezonde maaltijd kunt bereiden en voedselverspilling kunt tegengaan. In hoofdstuk 2 leer je welke weg agrarische producten doorlopen tot ze bij de consument zijn. Je leert waarom en hoe je producten moet selecteren en ontdekt welke eisen worden gesteld aan verpakkingen voor de tussenhandel en de consument. Hoofdstuk 3 gaat in op het beheren van voorraden in groothandels en winkels. Je leert hoe je bestellingen aanneemt, orders verwerkt en klanten te woord staat.
Bij dit informatieboek is ook een werkboek met licentie verkrijgbaar. Wil je meer weten over de methode? Hier lees je meer over Profiel Groen bovenbouw.